Az alábbiakban foglaljuk össze a cookie (süti) típusokat, leírásukat és tárolási idejüket.
Nélkülözhetetlen cookie-k:
Ezek a sütik alapvető fontosságúak ahhoz, hogy látogatóink böngészhessék a weboldalt és használhassák az oldal funkcióit. E sütik nélkül nem biztosíthatók az olyan szolgáltatások, mint az online megrendelés és az elektronikus számlázás.
Fejlesztést elősegítő cookie-k:
Ezek a sütik információt gyűjtenek arról, hogy Ön hogyan
használja a weboldalunkat, például, hogy mely oldalakat látogatja a leggyakrabban. Ezen adatok alapján tovább javíthatjuk weboldalunk felépítését annak érdekében, hogy a
felhasználók könnyebben eligazodjanak rajta. Emellett társvállalkozásaink ezeken a sütiken
keresztül értesülnek arról, ha valaki az ő weboldalukról jutott el a weboldalunkra, és ha a látogatás során megvásárolta valamelyik termékünket vagy szolgáltatásunkat. A sütik a megrendelt termék vagy szolgáltatás adatait is továbbítják. Ezek a sütik nem gyűjtenek személyazonosításra alkalmas adatokat. Az általuk gyűjtött összes adat ömlesztett, ennélfogva névtelen.
Használati élményt javító cookie-k:
Weboldalunk ezeknek a sütiknek a segítségével jegyzi meg, hogy a látogató milyen lehetőségeket választott ki. Például egy ilyen süti tárolhatja a látogató földrajzi tartózkodási helyét, aminek alapján az adott helyhez honosított weboldal változatot jelenítjük meg számára. Olyan beállításokat is tárolhatnak ezek a sütik, mint a szövegméret, a betűtípus és a weboldal egyéb módosítható jellemzői. A weboldalak ezenkívül arra is használhatják őket, hogy az ismétlődés elkerülése érdekében megjegyezzék, a látogató mely kiemelt termékeket vagy szolgáltatásokat nézte már meg. Az e-sütik gyűjtötte adatok nem
alkalmasak a látogató személy szerinti azonosítására, és az általunk üzemeltetett weboldalon
kívüli böngészési tevékenység sem követhető nyomon a segítségükkel.
A Isbir Bedding Magyarország Blog elsődleges célja a hiteles és korrekt tájékoztatás a Isbir Bedding Magyarországon forgalmazott termékeiről. Információk, adatok, vélemények.